Mina hästar

Optimo, SWB. Min första egna häst! Han köptes om när jag var 16 år. Ingen stjärna men med ett hjärta av guld.

Cosso, SWB, val e. Elfenspunk-Presto. Denna hästen fick mitt hjärta. Vi var igenom mycket tillsammans. Han var en känslig häst, stundtals med nerverna på utsidan kroppen. Utbildade och tävlade honom upp till Msv B i dressyr.

brigh_sept_2009ramBright, SWB, sto e. Magritte-Master. Snygg häst med mycket motor. Utbildade henne till MsvC i dressyr. Tyvärr hann jag inte starta henne eftersom hon togs bort i tarmvred.

Ingelas-ex-forstoringwe_ram2Birk, SWB, val e. Magritte-Master. Helbror till Bright. Till en början var Birk hos mig på utbildning. Efter en tid tog jag över honom som foderhäst. Ägare Ulf Gudmundsson.

Bounce, SWB, val e. Bocelli- Master. Uppfödare: Ulf Gudmundsson.  Köpte Bounce som 4 åring och red in honom själv. En riktigt fin och välbalanserad häst. Väldigt mycket nerver och samtidigt tuff i skallen. Inte alltid helt lätt.Tyvärr togs Bounce bort som 5 åring eftersom han hade en skada i ryggen som uppkommit av ett trauma, troligtvis har han gått omkull i hagen. Verkligen jättetråkigt på en ung och lovande häst.

2013-08-31_1154_048204we_ramLanson, SWB, val e. Laurentio-Bergamon, f -06. Vi kallar honom Lasse. Stor som en älg med stor ridbarhet. En sann glädje att arbeta med honom.

DSC_0428BonVoyage_web_ramBon Voyage, SWB, val e. Belario-Londonbeat, f-09. Välbalanserad och harmonisk häst.Bon Vouage är en utbildningshäst som jag har på långtidskontrakt. Ägare Josefin Brander